OTROCI IN BIORESONANCA

V naši ambulanti so stalne stranke tudi otroci. Najmlajši naš pacient je bil star dva tedna. Najpogostejše bolezni otrok, ki jih odpravljamo v naši ambulanti so alergije, atopični dermatitisi, imunska oslabelost, glavoboli, neješčost, težave s prebavnim traktom, zaprtost, hiperaktivnost, vnetja ušes, grla, bronhitisi, pljučnice, oslovski kašelj, motnje spanja, močenje postelje…
Terapija z bioresonanco je popolnima neboleč postopek. Ne izvajajo se nikakršni vbodi, zato otroci nimajo strahu pred terapijami.

Terapija poteka tako, da otrok sedi na počivalniku (lahko tudi v naročju starša). Samo testiranje in terapije mu predstavimo kot igro tako, da se otrok niti ne zaveda, da poteka testiranje oz. terapija. Pripomočke, ki jih uporabimo pri terapiji »spremenimo« v igrače. Med terapijo se otrok lahko igra, riše (risbice obesimo na razstavo v naši ambulanti), pojemo pesmice… Skratka za otroka je čas terapije, čas ko si starš in terapevt vzameta čas za igro z njim. Otroci se v našo ambulanto radi vračajo in z izvajanjem terapij nimamo nobenih težav.