PODROBEN POGOVOR S PACIENTOM

PODROBEN POGOVOR S PACIENTOM.

Najprej se s pacientom zelo podrobno pogovorimo o njegovih težavah in nato sledi natančen pregled.

Pregled je popolnoma neboleč in ni nevaren. Po opravljenem pregledu na napravah BICOM OPTIMA in BODY CHECK2, se s pacientom pogovorimo glede ustrezne prehrane in kakšna terapija bi bila primerna. 

TERAPIJA
 

Terapije se vedno določajo individualno, glede na težave, ki ji pacient ima in glede na  rezultat pregleda, ki smo ga opravili.

Glede na intenziteto in vrsto rezultatov testa  določimo število terapij in predpišemo dieto, v kolikor je ta potrebna. Dieta je potrebna, da telo v času zdravljenja ne pride v kontakt z alergenom. Dieta je strogo določena in jo je treba upoštevati med samo terapijo in še tri tedne po njej.

Terapije se izvajajo s pomočjo naprave BICOM OPTIMA. Na pacienta se namestijo dovodne in odvodne elektrode. Oblika le-teh je različna. Lahko so to kovinske elektrode v obliki krogle ali valja, ki ga pacient drži  v rokah, lahko so črne fleksibilne elektrode, ki jih polagamo po telesu, idr. Elektrode povežemo z BICOM OPTMO, ki je glede na izbrano terapijo nastavljen na točno določen program. Tako omogočimo napravi, da pridobi potrebne frekvence nihanja, ki jih nato ali ojača ali zmanjša, invertira ali filtrira ter po odvodnem kablu čez hrbtno elektrodo uvaja v telo.

S terapijami vam lahko izboljšamo delovanje imunskega sistem, zmanjšamo bolečinske težave, dvignemo energijo oz. vitalnost vašemu telesu. Ukvarjamo se z odpravo, oz. lajšanjem alergij, astme, bolezni prebavnega trakta, hrbtenice, revmatičnih bolezni, stanja po preboleli boreliozi, depresij, kronične utrujenosti in izčrpanosti, glavobolov, razstrupljanjem telesa, ipd. Bioresonanca je učinkovita tudi pri ugotavljanju in odpravljanju okužbe z glivico candido albicans.