O NAS

Bioresonanco sem prvič srečala leta 2005 in sicer je bil moj mlajši sin alergičen na več osnovnih živil. Življenje s to alergijo je bilo precej oteženo, saj sin ni smel jesti skoraj ničesar, kar je običajnega na naših jedilnikih. Terapije z bioresonanco mi je priporočil zdravnik. Sama, moram priznati, sem bila zelo skeptična v uspešnost teh terapij. Ker pa starši ponavadi za otroke naredimo vse kar lahko, smo po prvem pregledu, s terapijami nadaljevali in sin je po 10 terapijah lahko jedel vsa živila razen krompir. Tega je začel jesti šele pri 4 letih.

Dejstvo, da so sinove alergije po bioresonančnih terapijah izginile, me je spodbudilo, da sem končala šolo za bioresonanco in Srednjo zdravstveno šolo v Celju.

Po končanem šolanju, sem pridobila licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti, ki jo izdaja Ministrstvo za zdravje.

Nenehno me žene, da bi spoznala in se naučila še kaj novega. Novo znanje hitro vključujem v svoje terapevtsko delo, prav tako ga rada delim med terapevtskimi kolegicami.  Po uspešni ozdravitvi svojega sina, predvsem pa zaradi dejstva, da terapija ni povzročala bolečin mojemu sinu, je želja po razvoju tovrstne terapije še toliko močnejša.